Naroči svojo ovratnico in povodec!

  Kako naročiti?

  Kako naročiti pasjo ovratnico? Spodaj so navodila kako izpolniti obrazec in vse kar morate vedeti. Vedno pa lahko naročilo oddate preko telefona ali emaila.

  NAVODILA:

  1 – Izberi ovratnico  -> v tem koraku izberete ime ovratnice, ki jo želite naročiti. V kolikor želite naročiti več ovratnic mi prosim napišite še dodatne ovratnice v zadnje okence dodatno sporočilo. Če naročate samo povodec to polje pustite prazno.

  2 – Dolžina ovratnice  -> v tem koraku zapišete dolžino ovratnice v centimetrih. Prevetire kako prvilno zmeriti kužku obseg vratu in dolžino ovratnice tukaj -> Kako izmeriti dolžino ovratnice

  3 – Izberi povodec -> v tem koraku izberete ime povodca, ki ga želite naročiti. Če naročate samo ovratnico to polje pustite prazno.

  4 – Ime in Priimek -> v tem koraku vpišite svoje ime in priimek.

  5 – Email -> v tem koraku vpišite svoj Email.

  6 – Telefon -> v tem koraku vpišite svoj telefon.

  7 – Način plačila -> plačilo po predračunu – po emailu vam pošljem predračun za vaše naročilo, lahko pa izberete tudi plačilo po povzetju naročila.

  8 – Način prevzema -> v tem koraku vpišite kako želite prevzeti svoje naročilo. Možen je osebni prevem ovratnic v Ljubljani ali pošiljanje po pošti. Pošiljanje po pošti je BREZPLAČNO pri naročilih nad 40€. Pri naročilih do 40€ se zaračuna poštnina v vrednosti 5€.

  9 – Naslov dostave -> V kolikor ste izbrali pošiljanje po pošti vpišite svoj polni naslov: ulica, hišna številka, poštna številka in Kraj. Npr.: Novakova ulica 3, 1000 Ljubljana

  10 – Dodatno sporočilo -> v kolikor je še karkoli kar bi mi želeli sporoliti mi napišite v to polje.

  Za vsa vprašanja sem dosegljiva na spodnjih kontaktih.