Mašnice za kužke

Mašnica ROZA

14,97€

Mašnica VIJOLIČNA

14,97€

Mašnica MODRA

14,97€

Mašnica ORANŽNA

14,97€

Mašnice zate

Mašnica Rdeča

14,97€

Mašnica Božični Karo

14,97€

Mašnica Božična

zvezda

14,97€

Mašnica Zlata

14,97€

Oglej si še vse OVRATNICE

Oglej si še vse POVODCE

Zakaj kupiti našo pasjo ovratnico?

Ovratnica je odlično darilo!

Iščete darilo za osebo, ki obožuje svojega kužka? 🎁  Odlično! Pravkar ste našli odlično darilo, ki bo zagotovo razveselilo vse, ki imajo radi svoje kosmatince! 🐶  Podarite komplet pasje ovratnice in povodca Tina. Psst…poskrbeli bomo tudi, da bo kompletek lično zapakiran in pripravljen za takojšnje obdarovanje! 

Ovratnice so unikatne in ročno izdelane

Naše ovratnice so ročno izdelani unikati. Pri vsaki ovratnici se karseda potrudimo, da ustrežemo vašim željam. Izdelane so iz trpežnega in močnega materiala biothane.

returns

Vračilo v 14 dneh

V kolikor vam ovratnica ni všeč ali bi jo želeli vrniti zaradi katerega koli drugega razloga lahko to storite v 14 dneh od nakupa in vrnemo vam denar.

delivery

Brezplačna dostava nad 40€

Vsa naročila nad vrednostjo 40€ vam dostavimo brezplačno. Za naročila do 40€ se obračuna poštnina v vrednosti 5€. Možen je tudi osebni prevzem izdelkov v Ljubljani.

Pasje Ovratnice Tina so ročno narejene modne pasje ovratnice za vse trendi kužke 🐶  Dobavljive so v različnih barvnih kombinacijah in dizajnih. Za pomoč ali naročilo pa sem vedno dosegljiva na 041 259 915 ali preko e-pošte. Naročila sprejemam tudi preko Instagram DM.

Pozorno izmerite obseg vratu vašega kužka, pomagate si lahko s našim vodnikom Kako izbrati pravo velikost ovratnice.

Kontakt

Za vsa vprašanja sem dosegljiva na spodnjih kontaktih.